Laat uw stem horen in het grootste Seniorenpanel van Nederland

Het Nationaal Seniorenpanel

Zo zorgt u ervoor dat uw stem telt

Wij behartigen uw belangen
Help producten en diensten voor 50+ers verbeteren
Krijg relevante informatie terug

Senior zijn is een waardevolle, veelkleurige levensfase waarin tijd is voor nieuwe ervaringen en ontmoetingen. Het Nationaal Seniorenpanel, een initiatief van KBO-PCOB, is in het leven geroepen om de stem van de 50+er in Nederland hoorbaar te maken. Neemt u deel aan het Seniorenpanel, dan helpt u direct mee deze stem te laten horen. En dat is belangrijk!

Door uw mening te geven, maar ook uw kennis en ervaring te delen over thema’s als wonen, welzijn, veiligheid en digitalisering, helpt u ons de belangen van alle 50+ers in ons land te behartigen en een gezicht te geven richting beleidsmakers. Zo zorgt u er mede voor dat we een samenleving maken waarin senioren volop meedoen en uw waardevolle inbreng gezien wordt. En daar blijft het niet bij. Ook streven we er naar producten en diensten te optimaliseren naar de wensen van de 50+er en u te voorzien van informatie die voor u relevant is.

Kortom: met dit panel geven wij u een stem!

Voor wie is het Nationaal Seniorenpanel?

Iedereen vanaf 50 jaar kan meedoen met het Nationaal Seniorenpanel. U hoeft dus geen lid te zijn van KBO-PCOB om uw mening te geven over onderwerpen die voor u belangrijk zijn en te helpen bij het realiseren van een waardevolle derde levensfase.

Hoe werkt deelname aan het Nationaal Seniorenpanel?

Stap 1

Meld u eenvoudig en snel aan

Stap 2

Maak uw profiel compleet en vul de 1e vragenlijst in

Stap 3

U wordt een aantal keer per jaar uitgenodigd voor onderzoeken

Stap 4

Uw gegevens worden vertrouwelijk & anoniem behandeld

Via de aanmeldbutton registreert u zichzelf eenvoudig & snel voor het Nationaal Seniorenpanel. Daarbij maakt u een profiel aan en geeft u een wachtwoord op. Hiermee heeft u toegang tot uw eigen persoonlijke profielpagina. Vanaf dat moment bent u officieel deelnemer aan het grootste seniorenpanel van Nederland en krijgt u een aantal keer per jaar van ons een uitnodiging om deel te nemen aan een onderzoek.

De uitnodiging voor het eerste onderzoek, waarin we graag nader kennis willen maken, ontvangt u direct na uw registratie per e-mail.  Uiteraard gaan wij zorgvuldig om met uw gegevens, bekijk hiervoor ons privacystatement.

Zorg dat ook uw stem meetelt!

Meld u hier aan

Aanmelden

“Als we jong zijn leren we,
Eenmaal ouder begrijpen we!”

M. de Jong (73)